Labai skani tešla beliašams ir bandelėms su dešrele

AUTORIUS:
Natalija Žimkienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Skani tešla beliašams ir bandelėms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
750 gramų miltų
400 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
75 gramai cukraus
75 gramai sviesto
7 gramai sausų mielių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpdyti sviestą, pašildyti pieną, sudėti visu produktus ir užminkyti tešlą, ją minkyti apie 7 minutes. Palikti tešlą iškilti apie valandą.
2.
Pakilusią tešlą perminkyti, padalinti gabaliukais, formuoti "blynelius", juos įdaryti ir formuoti pyragėlius.
3.
Kepti keptuvėje su didesniu kiekiu aliejaus apie 6 - 8 minutes.
AUTORIUS: Natalija Žimkienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital