Kvapnioji moliūgienė su apelsinais ir citrinomis
AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Moliūgų uogienė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani uogienė be uogų! Mes ją žiemą tepame ant riekelės batono su sviestu, taip pat ją naudoju iškepusį ir perpus perpjovusi biskvitą, kaip saldų pertepimą - kremą! Taip Labai skani uogienė be uogų! Mes ją žiemą tepame ant riekelės batono su sviestu, taip pat ją naudoju iškepusį ir perpus perpjovusi biskvitą, kaip saldų pertepimą - kremą! Taip pat labai tinka pikantiškiems sumaštinukams ar prie varškės sūrio. (...daugiau) Gražina
INGREDIENTAI:
5 litrai moliūgų (tarkuotų)
500 gramų cukraus
3 vienetai apelsinų
3 vienetai citrinų
5 vienetai gvazdikėlių
3 šaukšteliai malto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgus nulupti ir sutarkuoti stambia tarka ar kombainu. Užpilti cukrumi.
2.
Nuo apelsinų ir citrinų nutarkuoti žievelės spalvotą dalį (baltos netarkuoti), baltą žievelių dalį nulupti, apelsinus ir citrinas supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sudėti į moliūgus, kartu su gvazdikėliais.
3.
Puodą užvirinti ir virti apie 40 minučių. Suberti imbierą, išmaišyti ir dar kartą užvirinti.
4.
Dar karštą uogienę pilti į švarius stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis