Kuršėnų vyniotinis

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kuršėnų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 v.š.  miltų
4 kiaušinių (L dydžio)
4  v.š cukraus
Įdarui:
180 g sviesto (pakelis)
180 g desertinės arba kreminės varškės (pakelis)
0.5 indelio kondensuoto pieno, saldinto 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę,atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės.
Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos , paskirstyti ją lygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 200 ° temp.  įkaitintoje orkaitėje 12 -15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.

Iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant, po truputį supilti kondensuotą pieną. Sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės kremo ir suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val ir skanauti.

Papuošti šokoladu arba cukraus pudra.  

AUTORIUS: Jolanta.M
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital