Kumpio, moliūgų ir pekano riešutų apkepas

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Kumpio, moliūgų ir pekano riešutų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 stikllinės dideliai kubeliais supjaustytos pilno grūdo duonos
2 stiklinės smulkinto moliūgo
6 griežinėliai šalto rūkymo kumpio
3 svogūnai
1 stiklinė susmulkintų salierų
3 skiltelės česnako
0,25 stiklinės klevų sirupo
0,5 stiklinės susmulkintų, kepintų pekano riešutų
1,5 stiklinės vištienos sultinio
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirai keptuvėje pakepinkite duoną bei moliūgą. Tuomet į švarią keptuvę su aliejumi sudėkite pasmulkintą kiaulienos kumpį ir pakepinkite, kol kumpis taps traškus. Apkepintą kumpį išimkite ir sudėkite susmulkintus svogūnus, pakepinkite 5 min., sudėkite išspaustą česnaką, supilkite klevų sirupą ir pakepinę dar keletą min. supilkite ant duonos. Dideliame dubenyje sumaišykite užpiltą pakepintą duoną, pakepintą moliūgą, kumpį, salierus, pekano riešutus, supilkite vištienos sultinį, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite. Viską sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą ir kepkite apie 30 min. 220 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
AUTORIUS: Justina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vaidas
2015-01-29 07:45
skanu ir alkana ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital