Kukuliai su prancūzišku padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kukuliai su prancūzišku padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijos
20 g mielių, 150 g cukraus
50 g sviesto, 1/2 l pieno
2 kiaušiniai ir 2 tryniai
250 g kvietinių miltų
po 20 g tarkuotų citrinų ir
apelsinų žievelių, paskrudintų su cukrumi
1 šaukštelis malto cinamono
30 g skaldytų migdolų
30 g aguonų
125 ml baltojo vyno
4 šaukštai trešnių trauktinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patarimas Kai padažas jau paruoštas, į karšo vandens vonelę įpilti šiek tiek šalto vandens. Pridengti ir laikyti šiltai, prieš patiekiant dar sykį išplakti. Mieles sumaišyti su 40 g cukraus. Ištirpinti 25 g sviesto, įpilti 1/8 l drungno pieno ir supilti į mieles. Suberti miltus, įmušti kiaušinį, sukrėsti tarkuotas citrinų ir apelsinų žieveles, suminkyti tešlą ir palikti kilti. Iš tešlos padaryti volelį, supjaustyti į 24 gabalėlius, suformuoti kukulius ir palikti kilti. 25 g cukraus ištirpinti 375 ml pieno ir užvirinti su 25 g sviesto. Kukulius sudėti į puodą, uždengti ir išvirti. Galima virti ir garuose. 35 g cukraus sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti trečdalį kukulių. Skaldytus migdolus paskrudinti, jais apibarstyti 8 kukulius, likusius apiberti aguonomis. Karšto vandens (70°C) vonelėje suplakti padažą iš 1 kiaušinio, 2 trynių, 50 g cukraus, baltojo vyno ir trešninės.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital