Kriaušių pyragas

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Kriaušių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
175 g miltų
100 g sviesto
50 g cukraus
1 žiupsnelis Santa Maria druskos
1 kiaušinio trynys

Įdarui:
3 didelės kriaušės
1 kiaušinis
50 g cukraus
1 šaukštas kvietinių miltų
200 ml grietinėlės 35% riebumo
1 šaukštas kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus įmaišome cukrų, druską, įmušame kiaušinio trynį ir sutarkuojame sviestą. Išminkome iki vientiss tešlos. Tešlą palaikome 30 min. šaldytuve ir po to tešla išklojame apvalią kepimo formą (tiek dugną, tiek šonus).
Išplakame kiaušinį su cukrumi. Įmaišome grietinėlę, kvietinius ir kukurūzų miltus.
Įdarą supilame ant tešlos. Kriaušes perpjauname per pusę išilgai ir supjaustome griežinėliais. Kriaušių griežinėlius sudedame ant įdaro ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital