Kriaušinės bandelės

AUTORIUS:
Anastasija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kriaušinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


500 g mielinės sluoksniuotos tešlos

7 kietos kriaušės

200 g cukraus

250 ml vandens

2 kiaušiniųbaltymai

3 v. š. rudojo cukraus (pabarstymui)


 

 

PARUOŠIMO BŪDAS:


Supilame į puodą vandenį bei cukrų ir užverdame.


Nulupame kriaušes, išimame sėklalizdžius, supjaustome plonesniais griežinėliais ir sudedame į užvirusį sirupą. Paverdame apie 2 min. ir nukošiame sirupą ir paliekame kriaušes nusivarvėti.


Iškočiojame tešlą. Supjaustome ją kvadratais.


Ant kiekvieno kvadrato dedame kriaušių griežinėlius, perlenkiame pusiau sulipdiname kraštus ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.


Bandeles aptepame išplaktais kiaušinių baltymais ir apibarstome ruduoju cukrumi.


Kepame apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Anastasija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital