Krevečių užkandėlė

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Krevečių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 konservuotų ananasų žiedai
100 g fermentinio sūrio
3 virti kiaušiniai
1 česnako skiltelė
1 žiupsnelis Santa Maria juodųjų pipirų
1 žiupsnelis Santa maria druskos
300 g marinuotų krevečių
Majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sutarkuojame sūrį, kiaušinius, česnaką ir sumaišome su prieskoniais ir majonezu.
Ant ananasų žiedų dedame paruoštos sūrio, kiaušinių ir česnako masės. Puošiame krevetėmis.
Greita ir skanu
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital