Kremiška bulvienė su rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kremiška bulvienė su rūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Bulvienę gaminau su lašiša, bet dėl įvairovės, ją galima pakeisti paspirginta rūkyta šonine, rūkytos vištienos gabaliukais arba aromatingom medžiotojų dešrelėm ir Bulvienę gaminau su lašiša, bet dėl įvairovės, ją galima pakeisti paspirginta rūkyta šonine, rūkytos vištienos gabaliukais arba aromatingom medžiotojų dešrelėm ir sriuba bus kitokia, bet taip pat labai gardi. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
750 mililitrų sultinio
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas poro
1 vienetas salierų stiebų
150 gramų rūkytos lašišos filė (pjaustytos kubeliais)
100 mililitrų grietinėlės
1 šaukštas sviesto
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų (kapotų)
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuvalykite ir mažais kubeliais supjaustykite porą, salierą ir nuskustas morkas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite maždaug centimetro dydžio kubeliais.
2.
Puode ištirpinkite sviestą ir 5 minutes jame kepinkite morkas, porą bei salierą. Dėkite bulves, pakaitinkite dar apie dvi minutes, tada apliekite sultiniu, įmeskite lauro lapą, uždenkite ir virsnokite apie 15 minučių, kol daržovės išvirs.
3.
Į kitą indą nusemkite apie pusę litro sriubos su daržovėmis, sutrinkite elektrine grūstuve ir supilkite atgal į puodą. Supilkite grietinėlę, sudėkite lašišą, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pavirkite dar apie 5 minutes.
4.
Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite krapus. Įpylus į lėkštę paberkite smulkintais svogūnų laiškais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital