Krafinai - puikieji kruasanų keksiukai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Krafinai - puikieji kruasanų keksiukai
Krafinai - puikieji kruasanų keksiukai
Krafinai - puikieji kruasanų keksiukai
Krafinai - puikieji kruasanų keksiukai
Autorius apie receptą: Iškepusius ir atvėsusius galite pabarstyti curkaus pudra ar konditeriniu švirkštu užpildyti uogiene kreminio sūrio ir trintų uogų kremu. Galite net gardinti trinto sūrio ir Iškepusius ir atvėsusius galite pabarstyti curkaus pudra ar konditeriniu švirkštu užpildyti uogiene kreminio sūrio ir trintų uogų kremu. Galite net gardinti trinto sūrio ir lašišos bei žalumynų įdaru. Labai skanūs ir be įdaro! (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų miltų
150 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
40 gramų cukraus
30 mililitrų vandens
20 mililitrų aliejaus
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Aptepimui:
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mieles sumaišyti su šiltu vandeniu, palikti pastovėti.
2.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, pienu, druska, aliejumi, įmaišyti mieles, suberti sijotus miltus. Išminkyti tešlą, minkyti bent 10 minučių. Suformuoti tešlos kamuolį. Tešlą dėti į aliejumi išteptą indą, aptepti tešlą, uždengti rankšluostėliu ir palikti šiltai kilti apie 1 valandą.
3.
Keksiukų formeles ar keksiukų skardą, jeigu naudojate ne silikonines, ištepti trupučiu sviesto ir pabarstyti trupučiu miltų.
4.
Pakilusią tešlą padalinti į 6 lygias dalis. Kiekvieną, ant miltuoto paviršiaus, iškočioti į maždaug 18 cm * 55 cm dydžio stačiakampius. Kiekvieną sutepti sviestu ir susukti į volelius. Volelius truputį paspausti ir patempti išilgai į šonus, kad vyniotiniai teptų plokštesni. Išilgai perpjauti pusiau - iš kiekvieno vyniotinio gausite po 2 "sluoksniuotus" volelius keksiukams. Kiekvieną jų susukti į "sraigę", sukant, prapjovimas turi būti viršuje. Kiekvieną dėkite į keksiukų formeles. Uždenkite ir palikiti šiltai pakilti apie 1 valandą.
5.
Kepti 15 - 20 minučių, kol paruduos, iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Lina
2021-02-07 03:33
Labai skanus ir grazus! Pabarsciau dar cinamonu ir cukrum iskociota testa, skonis nerealus ATSAKYTI
Viktorija
2021-01-30 19:40
Patarčiau prieš suvyniojant pabarstyti cukrumi/cinamonu ar užtepti uogienės, nes jei be nieko tai skonis panašiau į paprastą batoną :) ATSAKYTI
Laura
2020-06-02 19:20
Labai skanu, vaikai jau baigia suvalgyt:) ATSAKYTI
Rasa
2020-05-27 22:29
Ar galima naudoti ryžių miltus ? ATSAKYTI
Agnė
2020-05-28 09:43
Deja, tikriausiai ne - kadangi ryžių miltai neturi glitimo, tešlos tekstūra bus visai kitokia. Jei vengiate mityboje glitimo, geriau rinkitės tokį beglitimį mišinį, ant kurio būtų nurodyta, kad jis tinka kepiniams. ATSAKYTI
GABRIELĖ
2017-10-29 13:23
Labai skanūs ATSAKYTI
Austeja
2017-10-28 15:26
Pavyko is pirmo karto, labai skanu ATSAKYTI
Olga
2017-07-24 11:22
gavosi labai skanūs ir gražūs :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital