Faršo kotletai su grybais ir česnaku

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Faršo kotletai su grybais ir česnaku
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištienos faršo (arba kiaulienos faršo)
100 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių trynių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
3 skiltelės česnako
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Jei masė labai šlapia, gali berti kiek daugiau džiūvėsėlių.
2.
Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase.
3.
Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanūs valgyti ir vieni, o aš patiekiau jogurto ir žalumynų padažu bei bulvių koše. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jurgita
2015-02-16 20:03
Man su krakmolu nepatiko kotletai,geriau būčiau nekepusi,susigadino pietūs. ATSAKYTI
Eglė
2017-09-20 22:13
Gal su kaupu įdėjot? Kepiau pagal šį receptą ir man krakmolas visai nesujautė. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital