Korejietiška kepta vištiena su prieskoniais

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Korejietiška kepta vištiena su prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g vištienos
3 skiltelė česnako
4 v. š. balto vyno
Druska
Pipirai
2-3 v. š. aštraus kiniškas sojų padažo
3 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. vandens
1 v. š. sezamo sėklų
1 v. š. sezamo aliejaus
1 v. š. sojų padažo
Kukurūzų krakmolas
Aliejus kepimui
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną susmulkinti mažais gabaliukais. Sumaišyti 1 smulkintą skiltelę česnako, 2 v. š. vyno, druską ir pipirus. Gautą mišinį sumaišyti su vištiena, palikti marinuotis 30 minučių šaldytuve.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Mėsą išvolioti kukurūzų krakmole. Mėsą sudėti ant kepimo skardos paklojus kepimo popieriaus. Kiekvieną gabaliuką patepti sezamo aliejumi. Kepti 15 minučių orkaitėje.
Visus likusius ingredientus sudėti į keptuvę ir pakaitinti. Padažą pilti ant karštos vištienos gabaliukų.
AUTORIUS: Jolita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
smaguris
2015-06-21 11:01
O su šuniena nieko nėra?:( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital