Kopūstų salotos su obuoliais ir vynuogėmis

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Kopūstų salotos su obuoliais ir vynuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kopūsto
1 obuolys
200 g vynuogių (be sėklų)
0,5 citrinos (reikalingos tik sultys)
Augalinio aliejaus (truputį)
Santa Maria prieskoniai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustome kopūstą.
Obuolį taip pat susmulkiname ir sumaišome su šviežiai spaustomis citrinos sultimis.
Kopūstą sumaišome su obuoliu ir vynuogėmis.
Apšlakstome aliejumi. Skanu ir greita. Tinka ir kaip garnyras, ir šiaip užkandžiaujant :)
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
mišelinas
2012-12-22 14:22
Labai provincialus lietuviškas patiekalas. Obuoliai salotose nėra egzotika, pamirškite tai (ananasai taip pat). Jei taip nori vaisių, naudokit vyšninius pomidorus. Taip pat siūlyčiau naudoti linų sėmenų aliejų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital