Kopūstų salotos

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kopūstų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g džiovintų jūros kopūstų
5 šaukštai sėmenų aliejaus
0,5 citrinos
1 pekino kopūstas
1 skiltelė česnako
1 pundelis kalendros
1 gūželė paprastų salotų
Druska ir juodieji pipirai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jūros kopūstus užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir palikite 3-4 valandoms. Po to nusausinkite. Bus galima valgyti. :)
Pekino kopūstą, kalendrą ir salotas susmulkinti.
Jūros kopūstus sumaišyti su pekino kopūstu, kalendra ir salotomis.
Įspausti česnako ir citrinos sulčių.
Viską išmaišyti su aliejumi. Galima paskaninti prieskoniais. Aš dėjau tik druskos ir pipirų.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital