Kopūstų pyragas

AUTORIUS:
Skirmantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Kopūstų pyragas
Kopūstų pyragas
Kopūstų pyragas
Kopūstų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kopūstų
3 kiaušiniai
5 šaukštai grietinės
3 šaukštai majonezo
6 šaukštai miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cukraus
0,5 šaukštelio druskos
krapai
petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sukapojame kopūstą, krapus, petražoles, pridedame cukraus, druskos ir viską sumaišome. Galima apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kiaušinius išplakame su druska (nepersūdykite, nes jau sūdėme kopūstus). Pridedame majonezo, grietinės, supilame miltus išsijotus su kepimo milteliais ir išmaišome. Į riebalais išteptą kepimo formą sudedame kopūstų mišinį ir užpilame majonezo bei grietinės mase. Kepame apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Skirmantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Medeina
2015-07-10 12:20
Argi toks skystas užpylimas gaunasi? man gavosi tirštokas. Ką darau ne taip? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital