Perlines kruopas užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti per naktį.
Į verdantį vandenį sudėti perlines kruopas ir virti 20 min.
Po to sudėti raugintus kopūstus, grybus, susmulkintus ir pakepintus svogūnus ir česnaką, kubeliais supjaustytas bulves, lauro lapelį ir prieskonių. Išmaišyti ir virti dar 25-30 minučių.
Sriubą užbalinti grietine arba grietinėle. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)