Konservuotos rūgštynės ir špinatai

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Konservuotos rūgštynės ir špinatai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


400 g špinatų

300 g rūgštynių

1,5 stiklinės vandens

druska


PARUOŠIMO BŪDAS:

Supjaustykite nuplautas rūgštynes ir špinatus.


Sudėkite juos į emaliuotą puodą, užpilkite vandeniu įdėkite druskos, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol užvirs.


Užvirus sudėkite lapines daržoves į stiklainiusir kaitinkite juos verdančiame vandenyje priklausomai nuo talpos 25 arba 30 min. (0,5 l talpos - 25 min., 1 l - 30 min.).


Pakaitinus sandariai uždarykiteir padėkite šaltai.


Puikus mišinys greitai pagaminamai sriubai.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital