Konservuotos paprikos

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Konservuotos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kilogramai paprikos
2 litrai vandens
4 galvos česnako
0.5 litro acto
200 mililitrų aliejaus
100 mililitrų cukraus
5 šaukštai druskos
5 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įvairių spalvų paprikas nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Česnakus smulkiai supjaustyti.
2.
Vandenį užvirinti. Įmaišyti cukrų, druską, sudėti juoduosius pipirus, lauro lapus. Kaitinti apie 5 - 10 minučių.
3.
Paprikas išdėlioti į stiklainius. Po lygiai į kiekvieną stiklainį įberti česnako, aliejaus ir acto. Viską užpilti karštu vandens sirupu.
4.
Stiklainius su paprika ir užpiltu vandeniu pakaitinti dideliame puode su vandeniu. Vanduo turi bent iki pusės apsemti stiklainį. Pakaitinti 10 minučių. Ištraukti ir užsukti.
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Neringa
2012-11-02 13:10
Puikus receptas, jau isbandem ir tikrai nenusivylem. Misraine gaunasi saldziarugste, gaivi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital