Konservuoti baklažanai su citrina

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Konservuoti baklažanai su citrina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg baklažanų
1 citrina
saujelė petražolių lapelių
100 ml aliejaus
druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus nuplauti, supjaustyti riekelėmis ir pamerkti į gerokai pasūdytą vandenį 5 minutėms. Paskui išgriebti, gerai nuspausti, kad nutekėtų sultys bei išbėgtų kartumas ir kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius apibarstyti druska ir pipirais. Petažolės susmulkinti. Citriną supjaustyti plonais pusžiedžiais. Į iškaitintus stiklainius sluoksniuoti keptus baklažanus, petražolės ir citriną. Užpilti likusiu aliejumi.
Stiklainius pridengi dangteliais ir pasterizuoti puode su verdančiu vandeniu (1 l stiklainius – 40 min, 0,75 l – 30 min, 0,5 l – 20 min.). Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital