Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Agurotis, 800 gramų
Česnakai, 20 gramų
Petražolės, truputį
Krapai, truputį
Aliejus, 120 mililitrų
Actas, 50 mililitrų
Druska, 10 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.