Konjako liepsna paskaninta kiauliena

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Konjako liepsna paskaninta kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos sprandinės
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio kario
žiuspnelis džiovintų mairūnų
žiuspnelis maltų gvazdikėlių
1/4 l obuolių sulčių
350 g mažų pievagrybių
250 g mažų svogūnų
800 g mažų bulvių
50 g šoninės
1/8 l mėsos sultinio
4 šaukštai konjako
4 šaukštai pjaustytų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. aliejų įkaitinti ir gerai apkepinti mėsą iš visų pusių. Mėsą pagardinti prieskoniais, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Nulupti svogūnus, bulves, šonię supjautyti kubeliais. Šoninę maišant apkepinti keptuvėje, kol suspirgės. Suberti supjaustytas bulves, svogūnus, pievagrybius ir apkepinti. Suberti į mėsą ir viską gerai išmaišyti. Į troškinio sultis supilti sultinį, užvirinti ir užpilti ant mėsos. Troškinti uždengtame puode, kol mėsa ir daržovės suminkštės. Pagardinti pagal skonį, apibarstyti petražolėmis, užpilti konjaku ir uždegti ir patiekti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital