Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinė saldaus koncensuoto pieno
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
Uogienė, obuolių tyrė (ar kitas įdaras)
Sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į nedidelį indą supilti kond. pieną, miltus ir išplaktąąž 1 kiaušinį. Viską labai gerai sumaišyti. Sutepti skardą sviestu ir išpilti masę, lygiai paskleisti. Į įkaitusią iki 170 laipsnių orkaitę įdėti skardą. Kepti 30-40min. Tuomet kol paplotys karštas, sutepti jį uogiene ar kitu įdaru ir atsargiai vynioti. Palikti, kad atvėstų. SKANAUS!
Kad vyniotinis dedant įdarą nelūžinėtų, iškeptą biskvitą reikia dar karštą atsargiai susukti (be įdaro) ir palikti atvėsti. Kai atvės, bus įgijęs vyniotinio formą ir lengvai pasiduos sukamas, dėl to beliks ištiesti, sutepti kuo norit ir vėl suvynioti ;) Taip geriau nei susukti karštą, nes vyniojant karštą gali pasikeisti įdaro skonis.
ATSAKYTI
Edas
2011-08-08 21:07
Gaminau... ir skanu ir viskas gavosi kuo puikiausiai...
Nereiki tik per ilgai orkaiteje laikyt... niam.. niam... skanumelis :)
10 balu...
ATSAKYTI
nesamone
2011-05-29 14:57
kazkoks nesamoningas pyragas. tesla subyrejo. isvaizdai rasyciau 2.
ATSAKYTI
Ramune
2011-05-26 09:03
O kondensuoto pieno didele skardine ar maza?
ATSAKYTI
sigita
2011-05-24 15:50
bandziau daryti, skonis wisai neblogas, bet as kepiau tik apie 20 min ir tai pasirode per ilgai, nes paplotis gavos trapus ir vyniojant labai luzinejo, prarado sawo estetini waizda
ATSAKYTI
Jolita
2011-05-23 16:51
reikės pabandyti, atrodo labai paprasta ir skanu :))
ATSAKYTI