Kondensuoto pieno tortas

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Kondensuoto pieno tortas
Kondensuoto pieno tortas
Kondensuoto pieno tortas
Kondensuoto pieno tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lakštams:
2 indeliai kondensuoto pieno 
4 kiaušiniai 
16 šaukštų miltų
4 šaukšteliai kakavos miltelių
2 šaukšteliai kepimo miltelių

Kremas:
4 dideli indeliai grietinės 
2 stiklinės cukraus pudros 
2 šaukštai vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Lakštai: Sudėti kondensuotą pieną, miltus (sumaišytus su kepimo milteliais), kakavą, kiaušinius, viską labai gerai išmaišyti. Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite masę ir kepkite 20-25 minutes, kol gražiai apskrus. Kremas: sudėti į keptuvę grietinę, cukraus pudrą ir vaniliną. Kaitinkite 5 min., viską gerai maišydami. Iškeptą masę padalinkite į 4 dalis (kad gautųsi lakštai) ir pertepkite su kremu. Aš asmeniškai į vidų visada pridedu džiovintų vaisių, dar skaniau.
AUTORIUS: Aneta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Sandra
2020-09-22 22:58
Biskvito tešlos gaunasi gana nemažai,tad kepiau 170 temperatūroj apie 40 min-vis tikrinau pagaliuku. O va kremas man nepavyko,deja. Kaip jį taisyklingai daryti? ATSAKYTI
Aure
2019-01-02 17:01
Jau antra karta kepu, ir vis neiskepa. Gal mazai laiko 20-25min, o ir temperatura nenurodyta. Jei ilgiau kepu tai pluta lb sukepa. Siaip skanus, bet biskvitas nesigauna ATSAKYTI
nina
2014-12-26 15:24
labai skanus. visi giria. ATSAKYTI
Birute
2012-05-08 15:26
Gerb. Lina, jei nepatinka receptas, visada galit rasti patinkanti, juk toks pasirinkimas. Kam buti tokiais kritikais :)? Nepatinka matavimo vienetai? Visam pasaulyje raso puodeliais, ir suprask koks tas puodelis turi buti :). Del indeliu. Zinama visokiu buna, jei eini i maxima keliu X-u. O va nueikit i mazute parduotuvele ir pamatysite, jog kondensuoto pieno indelis - 400 g :), grietine irgi tik dvieju ismatavimu. O jei gilinsies placiau, tai ir saukstai gali skirtis. Kam apsimesti kvailu ir tik kitus kritikuoti :) Juk yra dar improvizacijos faktorius virtuveje. Siaip puikus receptas, dziaugiuosi, kad radau, nes butent biskvito ieskojau, per milijonus kraustymusi buvau pametus butent sita recepta, su netobula matavimo sistema :) ATSAKYTI
Lina
2011-10-12 21:44
Kvailesnio recepto dar nesu maciusi, ka reiskia 2 indeliai kondensuoto pieno tai palaukit tu indeliu yra ivairiu dydziu ir po 400g ir po kilograma, apie grietine ta pati galiu pasakyti, dydis dydziui nelygus kiek tas didelis indelis 400g ar 500g. zodziu......jei jau dedat tai dekit normalius receptus ar gramais ar mililitrais nurodykite sudeti....... ATSAKYTI
Edita
2011-05-21 09:06
tikrai nera labai saldus, bet man nesigavo kremas, kaitinau, o jis tik suskystejo ir nebesutirstejo, tai teko deti zelatinos... ATSAKYTI
:)))
2011-02-14 15:04
Laaabai skanu!!!Ir nera labai saldus :) ATSAKYTI
jurate
2010-12-29 18:19
turetu but ziauriai saldus...labai panasu kepu ir as,bet i grietine dedu pora saukstu cukraus ir citrinos daug ispaust reikia.grietine turi but rugstoka,nes biskvitai ir taip saldus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital