Kokoso drožlių pyragas su pertepimu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Kokoso drožlių pyragas su pertepimu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai
100 g sviesto
75 g cukraus
1 pakelis Santa Maria vanilinio cukraus
50-70 g miltų
200 g kokoso
250 g uogienės su uogų gabaliukais
Papuošimui:
100 g juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į trynių masę įmaišykite minkštą sviestą. Po to įmaišykite miltus, kokoso drožles bei galiausiai baltymus.
Pusę gautos masės sudėkite į kepimo formą, aptepkite uogiene ir uždenkite likusia tešla.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Puoškite ištirpintu šokoladu.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
inga
2015-08-01 21:12
Aciū Jurgita.Labai patiko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital