Klasikinis varškės apkepas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Klasikinis varškės apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg varškės 9 proc. riebumo
75 g manų kruopų
125 g sviesto
225 g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3-4 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelė
4 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
4 šaukšteliai kukurūzų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę pertrinkite su šakute. Į varškę įmaišykite ištirpintą sviestą ir manų kruopas. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir įmaišykite į varškės apkepą. Tuomet įmaišykite vanilinį cukrų, citrinos sultis, citrinos žievelę, kepimo miltelius ir kukurūzų krakmolą. Geriausiai viską plakti su mikseriu, tuomet bus puresnė apkepo masė. Supilkite viską į kepimo skardą ir kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gita
2016-11-06 18:51
As vietoje kukuruzu krakmolo nieko nedejau, tiesiog ji praleidau, nes pasirode, jog ir manu kruopu turetu uztekti kad sutvirtintu apkepa. Ir tikrai ju uzteko, gavosi labai labai labai skanus apkepas :) Tik as dar pridejau sauja razinu nuo saves, labai jos cia tiko ATSAKYTI
Daiba
2016-11-03 19:59
Ka galima butu deti vietoje kukuruzu krakmolo? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital