Obuolienė su cinamonu ir vanile

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Obuolienė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, klasikinis obuolienės receptas. Cukraus kiekį jame galite koreguoti atsižvelgdami į obuolių saldumą. Prieskoniais irgi drąsiai interpretuokite pagal savo Labai skanus, klasikinis obuolienės receptas. Cukraus kiekį jame galite koreguoti atsižvelgdami į obuolių saldumą. Prieskoniais irgi drąsiai interpretuokite pagal savo skonį - šalia cinamono dar labai tinka žiupsnelis gvazdikėlių, muskato ar ką mėgstate. (...daugiau) Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai obuolių (gryno svorio, nuluptų ir be sėklų)
1 kilogramas cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į didelį puodą suberkite kubeliais supjaustytus obuolius, įpilkite kokius 50-100 ml vandens, užberkite cukrumi ir virkite ant nedidelės ugnies vis pamaišydami iki obuoliai suminkštės ir obuolienė sutirštės iki norimos konsistencijos. Aš mėgstų jausti obuolienėje gabalėlius, bet jeigu norite džemiškos obuolienės, galite ją sutrinti elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu).
2.
Baigiant virti suberkite cinamoną, vanilinį cukrų, gerai išmaišykite ir dar kartą užkaitinkite.
3.
Karštą obuolienę supilkite į iškaitintus stiklainius ir užsukite karštu vandeniu nuplikytais, švariais dangteliais.
4.
Palikite atvėsti, o tada neškite į rūsį ar sandėliuką. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2023-11-19 08:30
Labai teisingas patarimas dėl cukraus. Man pasiteisino. ATSAKYTI
Meškuolis
2022-11-07 19:38
Absurdiškai didelis kiekis cukraus! Pagal receptą gavosi šlykštynė! Tobulai saldi obuolienė pavyko su maždaug stikline (apie 300 g) cukraus, dar turiu stiklainėlį nuo 2020 metų Kalėdų... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital