Kitoks Strėvos suktinis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Kitoks Strėvos suktinis
Kitoks Strėvos suktinis
Kitoks Strėvos suktinis
Kitoks Strėvos suktinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g jautienos karbonadinės mėsos
2 kiaušiniai
3 šaukštai džiūvėsėlių
3 šaukštai riebalų kepsniui kepti
1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti
pipirai ir prieskoniai

įdarui:
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Idarui: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grybukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpylus sviestu. Bet as neužpyliau, nes būtų buvę man per riebu. O mėsa gavosi ir taip labai sultinga.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital