Kitoks, paprastas plovas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
 Kitoks, paprastas plovas
 Kitoks, paprastas plovas
 Kitoks, paprastas plovas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g. veršienos;
150 g. kiaulienos;
3 šaukštai grietinės;
1/4 šaukštelio baziliko;
truputį pipirų, prieskonių veršienai arba kiaulienai;
1/2 stiklinės rizoto ryžių;
1 šaukštas pomidorų tyrės;
žiupsnis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršiną ir kiauliną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalu, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neisvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, ismaišome ir dar "troskiname" apie 10 min. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
sandra
2009-10-11 20:17
na i cia tai nelabai gal tiktu razinos, jei nebutupomidoru pastos ir baziliko tada tiktu manau. ATSAKYTI
Karina
2009-10-11 17:06
Mano mociute visada i plova deda razinu, skanu. Dar deda daug morku - jokio pomidoro padazo.Tik i si plova nezinau ar tiktu, bo cia ir bazilikas, pomidoru padazas ir grtietine..kazi ar cia deres razinos ATSAKYTI
nadina
2009-10-11 12:17
Kai valgiau plova Uzbekijoje, jie ten visada dedavo razinu ir toki idomu gera skoni jos priduodavo. Kaip manai, jeigu i sita recepta dadeciau, nepagadintu jo? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital