Kitokia burokėlių mišrainė

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Kitokia burokėlių mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 virti burokai
8 putpelių kiaušiniai
100 g džiovintų slyvų
80 g džiovintų spanguolių
50 g graikinių riešutų
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštas garstyčių
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis gvazdikėlių
0,5 šaukštelio druskos
1 raudonas svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtą buroką apipjauti aplinkui ir ta juosta apjuosti tą vietą kur bus mišrainė. Kitus burokus sutarkuoti ar smulkiai supjaustyti. Į smulkintus burokus suberti spanguoles, įpjaustyti svogūną, suberti gvazdikėlius, pipirus, druską, užlieti užpilu, pagamintu iš aliejaus, citrinos sulčių ir garstyčių bei sumaišyti. Pusę slyvų susmulkinti ir suberti ant lėkštės vidurio pasklaidant. Tarp jų sudėlioti perpjautus keturis virtus putpėlių kiaušinius ir užpilti burokine mase. Viršų apiberti graikiškais riešutais, aplinkui apdėlioti slyvomis ir kiaušinukais.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital