Kiškio pyragaičiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiškio pyragaičiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
200 gramų sviesto
150 gramų grietinės
370 gramų cukraus
6 vienetai kiaušinių
20 gramų vanilinio cukraus
2 šaukštai cukatų (apelsinų)
0.5 šaukšto citrinų sulčių
400 gramų miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar kartą išplakti.
2.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį.
3.
Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
4.
Kepti apie 1 valandą.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital