Kinietiškas saldžiarūgštis padažas

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 122)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 122)
Kinietiškas saldžiarūgštis padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 valgomi šaukštai aliejaus
2 valgomi šaukštai sezamo sėklų
2 valgomi šaukštai tamsaus sojos padažo
2 valgomi šaukštai medaus
2 valgomi šaukštai citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į švarų puodą įpilti aliejaus truputį pakaitinti ir sudėti sezamo sėklas, pakepinti, ir sudėti paeiliui likusius produktus, masė turi atordyti kaip karamelė, tokio tamsumo ir tąsi šiek tiek, bet citrinos sulčių įpylus ji suskystėja, bet taip turi būti. Tinka prie ryžių, paukštienos, kalakutienos ir kt.
AUTORIUS: mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Josė
2023-03-27 13:43
Jau N metų gaminu tą saldžoarūgštį padažą pagal šį recetą. Labai geras, paprastas ir skanus receptas. ATSAKYTI
Rūta
2021-01-11 22:59
Tobula! ATSAKYTI
G
2019-02-03 16:49
Viskas cia puikiai gavosi, skaitykit kaip daryt ir iseis. ATSAKYTI
Bu
2018-02-20 18:20
Soja pakeitus pomidoru padazu, gaunasi tobulai. ATSAKYTI
Vytautas Matulevičius
2019-12-02 04:05
Arba ir soja su pomidorų padažu (kečiupu) ATSAKYTI
Augustinas
2016-09-25 21:32
Aš norėjau šį padažą su ryžių rutuliukais išbandyti. ATSAKYTI
lila
2015-11-29 17:23
nu visai skanus ATSAKYTI
menas
2015-07-09 10:57
Nu nezinau seklos tai neistirps ATSAKYTI
Rūta
2014-03-21 16:40
Puikus receptas, viskas gavosi, labai skanu.
Ir niekas nesvyla. Ačiū recepto autorei. ATSAKYTI
Jūratė
2012-11-01 16:30
Labai geras padažas, valgiau tikrą kinišką maistą.
P.S. Sezamo sėklas paskrudinau atskirai keptuvėje. Nieks neprisvilo:) Ačiū Mia30 ATSAKYTI
Vytautas
2012-06-01 21:32
Labas vakaras,

Paskaites internete receptus apie saldziarugsti padaza susidare man toks ispudis kad Lietuviai nesupranta saldziarugscio padazo kilmes... (Rytu salys) Norit saldziarugscio padazo? Ryziu krakmolo idekit ir maisykite kartu su medum, soja ir lasu/sauksteliu aliejaus ir beabejo butu gerai vyno acto (saldaus, arba to lengvojo). Viskas puikiai iseina is kokio 4 karto =] Sekmes ir visus sveikinu su taip ilgai laukta vasara ;)

Skanaus ir laimingai. ATSAKYTI
kristina
2011-05-13 16:12
Cia parasyta nesamoningai as visada gaminu si padaza ir gaunas super!!!visu pirma reikia medu pasildyti, kas skystas butu, paskui pilu truputi is akies aliejaus sojos, ispaudziu citrinos ir cesnako milteliu, jei desit sviezia cesnaka tada labai mazai ir smulkiai sukapoti, ir viska uzvirinu. Paragaunu jei ko truksta galima dadet pvz. per saldu dar ispaudi citrinos, nereikia jokios druskos juk cia saldus padazas, o jei darant su sezamu tai tas seklas reiktu aliejuje pakepti, o paskui sudeti i medu ir viska kas liko sudeti... skanaus.... ATSAKYTI
Gita
2019-09-17 15:54
Išbandžiau ką tik - tobula, skanumėlis.
Ačiū :) ATSAKYTI
Renata2
2011-02-10 12:12
sprendziant is sudeties pritarciau komentarui zemiau... Namuose darau siek tiek kitaip ir tai neisgaunu norimo skonio. Apkepu kelias cesnako skilteles aliejuje, uzverdu vandens i kuri ipilu sojos (tada nebuna taip suru, jei naudoji suria soja), sudedu cesnakus (suberiu su aliejumi kuriame kepe, tada idedu medaus, ispaudziu citrinos. Pries pabaiga ipilu saltame vandenyje istipdyto krakmolo (kad sutirstetu padazas), uzverdu, jei noriu astraus- idedu dar cili pipiru. ATSAKYTI
RENATA
2011-02-09 17:18
Sveiki,

Prastas sis padazas, pridege, surus. Nieko panasaus i kiniska saldziarugsti padaza. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital