Kijevo kotletai su sūriu

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kijevo kotletai su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g vištienos file
Fermentinio sūrio
2 kiaušinių
5 v.š. džiūvėvsėlių
0,5 l aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio.
Ant filė uždėkite tarkuotą sūrį ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sūris būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų.


Skanaus!

AUTORIUS: Daiva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ilka
2015-09-28 15:11
Įdomu,,,,paprastai ir dedasi sviestas ir sūris ir dar truputėli krapų,,nieko naujo neįšradote. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital