Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kiaušiniai
100 g pievagrybių
petražolės lapelių arba svogūnų laiškų
salotų
majonezo
aliejaus
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius kietai išvirti. Kai atvės, nulupti, perpjauti pusiau ir išimti trynius. Pievagrybius nuvalyti, sutarkuoti, patroškinti aliejuje. Trynius ištrinti šakute. Žalumynus smulkiai supjaustyti. Kartu sudėti ir išmaišyti trynius, pievagrybius ir žalumynus. Įberti druskos ir pipirų. Taip paruošto faršo pridėti į kiaušinių baltymus ir sudėlioti juos į pusdubenį, išklotą salotų lapais, papuošti majonezu ir petražolių šakelėmis. Skanaus!