Kiaulienos vyniotinis " Margutis"

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
 Kiaulienos vyniotinis " Margutis"
 Kiaulienos vyniotinis " Margutis"
 Kiaulienos vyniotinis " Margutis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kiaulės odos (dydis apie 35 cm * 35 cm);
200 g. marinuotų arba šaldytų žirnelių;
2 morkų;
apie 1 kg kliaulienos mėsos;
kiaulienos prieskonių, druskos ir pipirų pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant kiaulės odos dėti gabalais supjaustyta kiaulieną. Pabarstyti prieskoniais. pipirais ir druska. Per vidurį sudėti žirnelius ir morkas. Viską susukti spaudžiant. Suvynioti i politileno plėvelę, po to į baltą medžiagą ar paklode. perrišti. Verdame daugiau nei 1 valandą. Po to paslegiam (geriausiai per naktį).
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
jane
2012-02-06 12:42
nuostabus vyniotinis niam niam ATSAKYTI
ela
2009-10-08 21:58
koks grazus vyniotinis :razz: tokiu graziu net parduotuvese nebuna. super tu esi seimininke ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital