Kiaulienos vyniotinis
AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos filės
500 g stambiai maltos kiaulienos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas. Lengvai išmušti. Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti. Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais. Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį. Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos. Paslėgti.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis