Kiaulienos vyniotinis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Kiaulienos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos filės
500 g stambiai maltos kiaulienos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas. Lengvai išmušti. Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti. Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais. Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį. Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos. Paslėgti.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital