Kiaulienos šonkauliukų kelmas

AUTORIUS:
Stefa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos šonkauliukų kelmas
Kiaulienos šonkauliukų kelmas
Kiaulienos šonkauliukų kelmas
Kiaulienos šonkauliukų kelmas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kiaulienos (šonkaulių išpjova)
500 gramų kiaulienos faršo
100 gramų džiovintų slyvų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
2 vienetai kiaušinių
2 riekės batono
30 mililitrų pieno
Marinatui:
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėgstamais prieskoniais marinuojame šonkaulius.
2.
Džiovintas slyvas pamerkiame šiltame vandenyje 10 minučių.
3.
Batoną išmirkyti piene. Išminkyti su faršu, kiaušiniais, slyvomis, druska ir pipirais.
4.
Iš marinuotų šonkaulių formuojame apvalų "kelmą", vidų įdarome pasiruoštu faršu.
5.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos.Iškepusį papuošiame savo nuožiūra.
AUTORIUS: Stefa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital