Slyvas užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 10 minučių.
Mėsą supjaustyti 1,5 - 2 cm storio riekelėmis (Visiškai atpjauti nereik). Į tarpus įtrinti garstyčių, majonezo ir prieskonių mišinio, o į tarpelius įkišti slyvas.
Kepti 180°
1 kg kiaulienos sprandinės 100 g slyvų, džiovintų 3 v. š. garstyčių, su grūdeliais 3 v. š. majonezo Druskos Juodųjų pipirų Aitriosios paprikos |
Slyvas užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 10 minučių.
Mėsą supjaustyti 1,5 - 2 cm storio riekelėmis (Visiškai atpjauti nereik). Į tarpus įtrinti garstyčių, majonezo ir prieskonių mišinio, o į tarpelius įkišti slyvas.
Kepti 180°