Kiaulienos kepsnys su ananasais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos kepsnys su ananasais
Autorius apie receptą: Sotiems pietums. Sotiems pietums. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos sprandinės
200 gramų konservuotų ananasų
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas prieskonių kepsniams
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis druskos
Kepimui:
80 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais su druska, užlipti nedideliu kiekiu ananasų kompoto ir palaikyti bent 2 val.
2.
Mėsos gabaliukus dėti į miltus su krakmolu, į kiaušinį, vėl į miltus ir tada lėtai kepti keptuvėje iš abiejų šonų.
3.
Kai apkepa, kepsnius dėti į skardą, uždėti ananaso, fernentinio sūrio ir kepti apie 10 minučių orkaitėje.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital