Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanu ir paprasta paruošti. Labai skanu ir paprasta paruošti. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaulienos kepsniai (kumpio dalies)
100 gramų čederio sūrio (tarkuoto, fermentinio, mocarelos ar kito mėgiamo)
50 gramų ananasų (arba 1/4 mango)
50 gramų sviesto
2 šaukštai majonezo
pagal skonį prieskonių kepsniams (arba kitų mėgiamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaulienos kepsnelius šiek tiek išmušti mėsos muštuku, kad būtų plonesni gabalėliai, pabarstyti prieskoniais kepsniams, įtrinti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti kepsnelius, apkepti iš abiejų pusių, atidėti.
3.
Ananasus supjaustyti griežinėliais.
4.
Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po griežinėlį ananaso, aptepti po 0.5 šaukšto majonezo, pabarstyti tarkuotu sūriu.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
Patarimai:
Padažui labai tinka 200 gramų krevečių pavirti svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nuvarvėti. Įpilti grietinėlės, mėgstamų prieskonių ir pakaitinti kelias sekundes.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital