Kiauliena su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Kiauliena su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų kiaulienos nugarinės arba kumpio,
2 morkos,
1 žalioji paprika,
350 gramų marinuotų ananasų,
3 šaukštai kvietinių miltų,
3 šaukštai krakmolo,
3 šaukštai sojos padažo,
Aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui reikės: 2/3 stiklinės pomidorų padažo 1 šaukštas citrinos sulčių 1 šaukštas cukraus trupučio čili pipiro miltelių (tinka ir šviežias, susmulkintas) Iš pradžių atrodo, kad sudėtingas patiekalas, bet iš tikrųjų jo gaminimas susideda iš 3 žingsnių: 1. Akpekam daržoves 2. Apkepam mėsą 3. Viską sumaišom su padažu. O dabar smulkiau. Kiaulieną supjaustome plonais gabalėliais ir gerai išmušame. Išmuštus gabalėlius dar pasmulkiname, kad gautųsi 2-3 cm dydžio. Apšlakstome sojos padažu ir paliekame marinuotis. Jokių kitų prieskonių daugiau nereikia. Morkas supjaustome šiaudeliais, papriką - maždaug 2 cm gabaliukais, ananasą - taip pat. Aliejuje kepinam daržoves. Pirmiausia dedame morkas, po kokių 5 min - papriką ir galiausiai - ananaso gabaliukus. Ilgai kepinti nereikia, kad per daug nesuminkštėtų. Daržovės turėtų būti pakankamai traškios. Atidedame jas į šalį ir kepinam kiaulieną. Sojos padaže pamarinuotus mėsytės gabalėlius voliojame į 50/50 sumaišytus miltus su krakmolu ir dedam į keptuvę. Ant stiprios ugnies neilgai, vis pavartydami apkepinam. Kol kepa mėsa, pasigaminam padažą. Į 2/3 stiklinės pomidorų padažo įlašinam citrinos sulčių, dedam čili pipiro miltelių, arba smulkinto šviežio (jeigu aštriai nemėgstate, galite nedėti) bei artipilnį šaukštą cukraus. Išmaišome. Į keptuvę, kurioje jau baigia kepti mėsa, sudedame apkeptas daržoves, supilam padažiuką bei viską dar keletą minučių patroškiname. Valgome su virtais ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Valerija
2011-03-20 23:07
ir tarp kitko gaminat as ekspermentavau, nedejau papriku, dejau baltuosius kinietiskus grybus, lb lb skanu! ATSAKYTI
Valerija
2011-03-20 23:03
super patiekalas!!!!!! megejai kartas nuo karto papietauti kinieciu restorans, bet sunus sake, kad sitas padarytas namie daug skaniau nei restorane! aciu. ATSAKYTI
akvile
2010-12-07 01:24
Daugybe karu jau gaminauir seimai ir draugams ir visiemslabai patiko :) tikrai norisidar ir dar :) ATSAKYTI
akvile
2010-11-07 16:57
Ziauriai skanus patiekalas. ipac skainiai su kalakutienos krutinele gaunasi. Karta pagaminus ir paraguvus morisi dar ir dar :) ATSAKYTI
Julija
2010-07-29 11:38
Mėsytė išėjo šiaip sau, nugarine čia ne itin tinka , galbūt vištienos krutinėlė būtų tikusi labiau. Užtat labai tiko išvirti ryžiai. Į padažą dėjau daugiau citrinos, mažiau cukraus. Gadangi gaminau šeimai porcijas dvigubinau. Bus labai skanu jei nepatingėsite ir daržoves supjaustysite smulkiai, taip pat galima pridėti kokį apelsiną, nors pati taip nebandžiau.

Na, o nepaisant visko vakarienė išėjo išties skani !!!!! ATSAKYTI
grazvyde
2009-11-14 16:25
katik pagaminau sita patiekala, tikrai labai skaniai gavosi, tik dejau daugiau mesytes ir padaziuko dvigubai daugiau :rool: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital