Keptos tilapijos

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Keptos tilapijos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g tilapijų filė
1 šaukštelis druskos
1 kiaušinis
70 g džiuvėsių
"Santa Maria'' juodieji pipirai (žiupsn.)
"Santa Maria'' lauro lapeliai (žiupsn.)
Džiovinti rozmarinai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustyti gabaliukais, ištrinti prieskoniais su druska, kiek palaikyti. Nupilti vandenį, jei atsirado. Po gabaliuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiuvėsiais ir kepti ant aliejaus.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
miltai ar dziuveseliai
2023-05-08 11:32
Nesu shefas, bet galiu lazintis kad nuotraukoje su miltais kepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital