Kepto sūrio piršteliai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kepto sūrio piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 kg fermentinio sūrio
4 šaukštai maltų džiūvesėlių
100 g smulkintų graikinių riešutų
2 kiaušinių baltymai
druskos
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio. Patiekite su pomidorų padažu.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Martyna
2010-10-01 21:03
Konkursas vadinasi „Rudenio gėrybės“,tai tuo viskas ir pasakyta. Nieko pikto aš nepasakiau ir jokios kritikos recepto kokybei neišreiškiau tad nėra ko įsižeisti. ATSAKYTI
Aistukas
2010-10-01 16:14
Parodyk taisykle, pagal kuria reikia deti tik darzo gerybes. Gaila, kad as neturiu receptu sukaupus... Reikia pradeti juos rinkti is mamos ir mociutes kitam konkursui :) ATSAKYTI
Martyna
2010-10-01 15:53
Nelabai supratau kodėl šitas receptas konkursinis. Ingredientų sąraše nėra nė nėra nė vienos daržo gėrybės.:-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital