Kepti obuoliai su vištienos įdaru

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Kepti obuoliai su vištienos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5-6 obuoliai
2 vištos krūtinėlės (keptos arba virtos)
2 šaukštai majonezo
1-2 skiltelės česnako
2-3 šaukštai tepamo fermentinio sūrio (galima įmaišyti pievagrybių)
1 citrinos sultys
5-6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio
pipirai, bazilikai
vištienos prieskoniai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių viršūnėles nupjaukite, išskobkite vidų ir apšlakstykite citrinos sultimis. Vištos krūtinėles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytu išskobtu obuolio minkštimu, susmulkintu česnaku, majonezu, tepamu sūriu ir prieskoniais. Šį įdarą sudėkite į paruoštus obuolius, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždenkite nupjautomis obuolių viršūnėlmis, sustatykite į aliejumi pateptą skardą ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių. Valgykite karštus.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
nora
2010-10-12 22:43
nezinau kas cia tokio neskanaus tau buvo, bet man normaliai gavosi ir patiko ne tik man :P taip kad.... skonio reikalas ATSAKYTI
edvioska
2010-10-12 21:18
pasidariau,labai slykstu ismeciau viska!!!labai netinka ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital