Kepti obuoliai

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Kepti obuoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g obuolių
100 g sviesto
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
Žiupsnelis druskos
4 valgomieji šaukštai cukraus
2 kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis.
Keptuvėje ištirpinti sviestą.
Cinamoną sumaišyti su druska, cukrumi.
Išplakti kiaušinius su prieskonių mišiniu, įmaišyti miltus.
Obuolių skilteles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Su obuoliais tinka vaniliniai ledai. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital