Kepti naminiai koldūnai

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepti naminiai koldūnai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 stiklinės miltų
3/4 stiklinės vandens
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo
2 žiupsneliai prieskonių mėsai
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš miltų, vandens ir druskos minkyti tešlą. Jei tešla lipni, berti daugiau miltų, kad tešla būtų tąsi, lengvai minkoma.
2.
Faršą išminkyti su prieskoniais.
3.
Tešlą kočioti. Stikline išspausti rutuliukus. Į kiekvieną dėti faršo ir formuoti koldūnus.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir jame apkepinti koldūnus iš abiejų pusių, kol paruduos ir apskrus.
AUTORIUS: Ilona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital