Kepti kalmarai
AUTORIUS:
Raminta
Kepti kalmarai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 500 g šaldytų kalmarų aš dažniausiai naudoju žiedus
  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai miltų
  • 50 ml vandens
  • 1 šaukštas vegetos prieskonių
  • druska ir pipirai
  • aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
tadas
2015-02-15 17:55
Laaaabai skanu ! Aciu uz recepta...
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis