Kepti baklažanų griežinėliai

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Kepti baklažanų griežinėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 baklažanai
1 kiaušinis
5 šaukštai džiūvėsėlių
2 šaukštai džiovintų žolių (turėjau raudonėlio ir baziliko)
Druskos - pagal skonį
5-6 šaukštai augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite baklažanus 1 cm griežinėliais, apibarstykite druska ir palaikykite 30 min. Po to nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Sumaišykite džiūvėsėlius su žolelėmis. Kiekvieną baklažano griežinėlį pavoliokite džiūvėsių mišinyje, tuomet kiaušinio plakinyje, vėl džiūvėsiuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels (5-6 min.).
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital