Keptas karpis su alumi

AUTORIUS:
Vilius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Keptas karpis su alumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 karpis
1 stiklinė alaus
50 g sviesto
2 morkos
1 poras
1 alyva
keli gabaliukai paprikų
1 citrina
krapai
1 citrinos sultys
0,5 stiklinės vyno acto
1 stiklinė vandens
druska, pipirai
gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpį gerai išplauname, jo šonus įpjauname peiliu, pasūdome ir užpilame marinatu. Marinatui sumaišome visas nurodytas sudedamąsias dalis. Marinuojame per naktį.
Indą, kuriame keps karpis, išklojame supjaustytomis morkomis, porais ir paprikų gabalėliais. Įdedame karpį ir užpilame jį alumi bei 1 stikline marinato. Ant žuvies uždedame sviesto ir įstatome indą į orkaitę. Kepdami nuolat palaistome žuvį skardoje esančiu skysčiu. Kepame apie 1 val. Iškepusį karpį papuošiame citrinos griežinėliais, susmulkintais krapais, porais. Į akį įdedame alyvos puselę. Patiekiame karštą.
AUTORIUS: Vilius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Milena
2010-08-27 12:29
Nagi nagi, mano vyrui turėtų patikti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital