Kepta žuvis su šparaginėmis pupelėmis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Kepta žuvis su šparaginėmis pupelėmis
Kepta žuvis su šparaginėmis pupelėmis
Kepta žuvis su šparaginėmis pupelėmis
Kepta žuvis su šparaginėmis pupelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g žuvies filė (menkės ar pan.)
1 šaukštas bulvių krakmolo
2,5 cm šviežios imbiero šaknies
2 skiltelės česnako
200 g šparaginių pupelių
Padažas:
1 šaukštas acto
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis krakmolas
2 šaukštai sojų padažo
2 šaukštai apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustykite juostelėmis ir pavoliokite krakmole.
Susmulkinkite česnaką ir imbierą.
Įkaitinkite keptuvėje 1-2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite žuvį. Apvartant kepkite apie 5 minutes.
Kai žuvį išgriebsite, sudėkite šparagines pupeles. Pakepinkite 3-4 minutes. Padažo gaminimas: Į indelį supilkite actą, pomidorų tyrę, cukrų, krakmolą, sojų padažą ir apelsinų sultis. Gerai išmaišykite. Žuvį ir pupeles apipilkite padažu ir patroškinkite dar 4-6 minutes.
Labai skanu su ryžiais.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2013-01-08 14:36
Aš gal pomidorų pastos padauginau, tai turbūt padažo skonis kiek išsiderino, bet šiaip tikrai skanu, dar būtinai gaminsiu. Tik kitą kartą padažo ir šparaginių pupelių dėsiu dvigubai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital