Kepta žuvis su česnaku ir kalendra

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kepta žuvis su česnaku ir kalendra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 gabaliukai žuvies
100 ml apelsinų sulčių
3 v. š. citrinos sulčių
Druska
Pipirai
1 a. š. smulkintos kalendros
2 a. š. acto
Čili prieskonių
1,5 česnako miltelių
1,5 tarkuoto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį įtrinti druska ir užpilus acto marinuoti 30 min. Nuplauti vandeniu. Sumaišyti apelsinų, citrinų sultis su imbieru, česnako prieskoniais, kalendra, čili prieskoniais. Žuvį įtrinti gautu marinatu, pabarstyti pipirų, marinuoti 1 valandą.
Žuvį kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital